Juridisch advies arbeidsrecht

SUB geeft advies op het gebied van arbeidsrecht. Van het controleren en opstellen van arbeidscontracten tot het oplossen van een arbeidsconflict m.b.v. mediation. Ook kan SUB helpen bij de advisering en begeleiding wanneer werkgever en/of werknemer uit elkaar willen gaan.

Het is van belang om een goede strategie te bepalen, helemaal wanneer er sprake is bijvoorbeeld van ontslag met wederzijds goedvinden d.m.v. een beëindigingsovereenkomst. 


BeÃĢindigingsovereenkomst werkgever en werknemer

Soms ontstaat er een situatie waarin werkgever en/of werknemer beter uit elkaar zouden kunnen gaan. Een ontslagprocedure kan veel tijd en geld kosten. Vaak is ook de uitkomst niet helemaal zeker. De mogelijkheid tot een beëindiging met wederzijds goedvinden door middel van een beëindigingsovereenkomst kan dan een uitkomst zijn. SUB kan hierbij zowel werkgever als werknemer begeleiden.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn regels die bij verschillende contracten kunnen worden ingezet. Elk bedrijf heeft algemene voorwaarden nodig. Deze zijn onmisbaar als je als ondernemer contracten sluit met anderen. Dit om problemen in de toekomst te voorkomen.

Helemaal als je zaken doet met consumenten, zijn algemene voorwaarden van groot belang omdat er dan speciale regels gelden. SUB kan jouw algemene voorwaarden voor je controleren en zo nodig aanpassen of geheel nieuwe voorwaarden schrijven. SUB kan je helpen met (her)schrijven, controleren en opstellen.

Bij elke set algemene voorwaarden krijg je tips over hoe je de algemene voorwaarden het beste kunt gebruiken!

Copyright | 2023 | SUB mediation en Juridisch advies ||Algemene voorwaarden en privacy- en cookieverklaring